Leidse Schouwburg
zo 20 maart 2022 14:30
Bestellen

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet.. 
 
Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!
 
'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik BromDanny Westerweel, Xander van Vledder, Guusje te Pas en Bob Ott spel | Jasper Verheugd regie

Teaser

Trailer

‘Een aanrader om naartoe te gaan!’ - Scènes ★★★★

‘Het plot zit ingenieus in elkaar!’ - Volkskrant ★★★

‘Een spannend mysterie met een verrassende plottwist.’ - Theaterkrant

‘Een tijdloos meesterwerk.’ - Ilovetheater ★★★★

Leidse Schouwburg
zo 20 maart 2022 14:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 34,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 28,50

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 23,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 40,50

Voorstelling gaat op deze datum NIET door

Door de nieuwe coronamaatregelen kan deze voorstelling géén doorgang vinden. Met kaartkopers wordt contact opgenomen via e-mail. Lees hier meer over de maatregelen.