Leidse Schouwburg
za 1 mei 2021 19:00
Geen verkoop
za 1 mei 2021 21:15
Geen verkoop

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Met kaartkopers is via e-mail contact opgenomen. Heb je de mail niet ontvangen? Neem dan contact op met kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

 

Lang zal The Kik leven! Tien jaar... De meeste huwelijken halen het niet. Hoe wonderlijk is het vervolgens dat vijf -inmiddels volwassen- kerels het wél uithouden met elkaar? In deze muzikale voorstelling stelt The Kik zichzelf deze vraag aan de hand van de liedjes die ze de afgelopen tien jaar brachten waar ze nú zijn. Centraal staat het eigen werk, maar ook nummers van Boudewijn de Groot en Armand passeren de revue, alsook een greep uit de hertalingen waar The Kik de afgelopen jaren succes mee boekte.

De viering van een tinnen huwelijk dat door weer en wind stand blijkt te houden. Arjan Spies, Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Paul Zoontjens en Ries Doms vonden elkaar juist op het moment dat ze individueel de instrumenten in de spreekwoordelijke wilgen wilden hangen. De eerste repetitie vond plaats in januari 2010. Pretentieloos, maar vol enthousiasme. Aanvankelijk in het Engels, maar al snel in het Nederlands. Simone, huisband De Wereld Draait Door, clubcircuit, festivals, theaters en in 2019 nog Pinkpop en Rotterdam Ahoy. Het kan niet op.

Arjan Spies, Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Paul Zoontjens en Ries Doms

Leidse Schouwburg
za 1 mei 2021 19:00
Geen verkoop
za 1 mei 2021 21:15
Geen verkoop

1-persoonskaart

Normaal € 27,50

2-persoonskaart

Normaal € 55,00

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 49,00

3-persoonskaart

Normaal € 82,50

Kaarten kopen op anderhalve meter

Wat heerlijk dat we je binnenkort kunnen begroeten! Graag vragen we ivm de coronamaatregelen je aandacht voor het volgende:

* Koop je een 2-persoonskaart of een 3-persoonskaart? Dan zit je altijd naast elkaar zonder anderhalve meter ertussen.

* Let op: met een 2-persoonskaart reserveer je dus twee plekken naast elkaar. Met twee 2-persoonskaarten reserveer je vier plekken.

* Wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan meerdere 1-persoonskaarten.

* Zijn er geen 1-persoonskaarten meer? Neem contact op met onze kaartverkoop en we kijken of er nog mogelijkheden zijn.

* Voor het bestellen van een rolstoelplaats en voor groepen vanaf negen personen: neem svp contact op met onze kaartverkoop.

* Bij tweederangs plaatsen (balkon) heb je kans op minder goed zicht, daarom zijn deze kaarten ook voordeliger.

* Bij een combinatie van verschillende kaartsoorten zit je hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar. 

* Kaarten zijn ongeplaceerd; onze medewerkers wijzen je een stoel aan.