Leidse Schouwburg
di 20 april 2021 20:15
Bestellen

Een genadeloze estafette voert vijf dansers weg van hun beginpunt. Onophoudelijk bemonsteren zij hun stappen. Als bewegingen die vorm en richting geven aan het veld van betekenis.

Een vurig lichamelijk pleidooi voor verlangen, voorbij schuld en afkeer. Concept, vorm, choreografie en danstechniek zijn allemaal secundair aan die ene aandrift; de dans die zich onvermijdelijk opdringt en aan het lichaam openbaart. Die het alledaagse doet wankelen. In potentie bij iedereen.

Naast muziek vormen ook de kostuums een belangrijk element, de wijze waarop we ons lichaam in al haar trots en schaamte onthullen en verhullen. Het theater van de dans heeft haar eigen middelen om het levensraadsel bij de staart te vatten. Dans heeft geen verhaal of concept nodig. Strak bemeten bewegingen, bochtig, direct, het lichaam pront en uitdagend. Vastberaden en consequent in haar acties, dan weer zacht, weifelend en kwetsbaar. De ruimte bezwangerend met associaties. De tijd als scherprechter van de waarheid.

Andrea Leine, Harijono Roebana concept en choreografie | Uri Eugenio, Luana van Eekeren, Andrea Pisano en Timon de Ridder e.a. dans | Andrea Leine, Harijono Roebana en Jeroen Smith toneelbeeld

Leidse Schouwburg
di 20 april 2021 20:15
Bestellen

1-persoonskaart

Normaal € 22,50

2-persoonskaart

Normaal € 45,00

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 39,00

3-persoonskaart

Normaal € 67,50

Kaarten kopen op anderhalve meter

Wat heerlijk dat we je binnenkort kunnen begroeten! Graag vragen we ivm de coronamaatregelen je aandacht voor het volgende:

* Koop je een 2-persoonskaart of een 3-persoonskaart? Dan zit je altijd naast elkaar zonder anderhalve meter ertussen.

* Let op: met een 2-persoonskaart reserveer je dus twee plekken naast elkaar. Met twee 2-persoonskaarten reserveer je vier plekken.

* Wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan meerdere 1-persoonskaarten.

* Zijn er geen 1-persoonskaarten meer? Neem contact op met onze kaartverkoop en we kijken of er nog mogelijkheden zijn.

* Voor het bestellen van een rolstoelplaats en voor groepen vanaf negen personen: neem svp contact op met onze kaartverkoop.

* Bij tweederangs plaatsen (balkon) heb je kans op minder goed zicht, daarom zijn deze kaarten ook voordeliger.

* Bij een combinatie van verschillende kaartsoorten zit je hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar. 

* Kaarten zijn ongeplaceerd; onze medewerkers wijzen je een stoel aan.