Leidse Schouwburg
vr 24 november 2017 20:15
Bestellen

Op zoek naar orde in de chaos. In TETRIS Mon Amour verliest Club Guy & Roni zich in het wereldberoemde computerspel Tetris. In de hoop dat op een gegeven moment alles op zijn plaats valt. Met muziek van Thijs de Vlieger (Noisia), live uitgevoerd door Slagwerk Den Haag.

Eindeloos fascinerend en ongelofelijk verslavend; het computerspel Tetris, dat in 1984 werd uitgevonden door de Russische computerprogrammeur Alexey Pajitnov, veroverde binnen de kortste keren de wereld. Choreografe Roni Haver was er zelf ooit ook aan verslingerd. Nu maakt ze een voorstelling waarin ze zich nogmaals overgeeft aan het spel. De reden waarom het zo fascineert, is eigenlijk heel simpel. Tetris is een metafoor voor het echte leven. De dansers vormen de bouwstenen van het spel. Hun afzonderlijke bewegingen moeten steeds weer in elkaar grijpen op zoek naar een gezamenlijke structuur. En net zoals in elk computerspel wordt het steeds moeilijker.

Choreografie Roni Haver Muziekcompositie Thijs de Vlieger (NOISIA) Co-regie Guy Weizman
Dans Camilo Chapela, Angela Herenda, Tatiana Matveeva, Sofiko Nachkebiya, Adam Peterson, Igor Podsiadly, Lewis Seivwright
Live muziek Jonathan Bonny, Pepe Garcia / Enric Monfort, Niels Meliefste
Muzikale leiding Fedor Teunisse

Leidse Schouwburg
vr 24 november 2017 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 29,50

1e rang

Normaal € 23,50
CJP € 21,00

2e rang

Normaal € 19,50

3e rang

Normaal € 15,50