Leidse Schouwburg
za 30 mei 2020 20:15
Geen verkoop

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

 

NRC ★★★★★

Bloedstollend cabaret van Stefano Keizers. Net als zijn debuut is opvolger Sorry Baby van cabaretier Stefano Keizers een radicaal theaterexperiment, waarbij hij de verwachtingen van het publiek op zijn kop zet.

Trouw ★★★★★

Rebels cabaret maken: velen proberen het, maar vrijwel niemand slaagt er ook echt in. Toch is het Stefano Keizers nu al voor de tweede keer op rij gelukt. Na zijn indrukwekkende debuut ‘Erg heel’ brengt hij met ‘Sorry baby’ opnieuw een voorstelling die als ‘anticabaret’ getypeerd kan worden.

Leidse Schouwburg
za 30 mei 2020 20:15
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 25,50

1e rang (goed zicht)

Normaal € 19,50
CJP € 17,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 17,00

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 14,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50