Leidse Schouwburg
do 22 oktober 2020 13:30
Wachtlijst

I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen hebben wij het programma van het Kastanjerrr theaterfestival enigszins moeten aanpassen. Deze voorstelling van Buiten de lijntjes gaat wel door!

 

Kom meedoen tijdens het Kastanjerrr Theaterfestival in de herfstvakantie. Tekenen op het ritme van Slagwerk Den Haag op het toneel van de Leidse Schouwburg! Muziek luisteren én tegelijkertijd samen tekenen, wat is er nou heerlijker dan dat?

Slagwerk Den Haag

Drie spelers van Slagwerk Den Haag en tekenaar Gerard de Bruyne komen naar het theater toe met heel veel mooie instrumenten, enorme vellen papier en tekenspullen. Met als vruchtbare ondergrond de repetitieve klanken, ritmes en patronen van klassiekers van Steve Reich & James Tenney, laten de kinderen samen met Gerard een enorme beeldtuin ontstaan. Er worden zaadjes gezaaid, de bloemen groeien naar hartenlust en uiteindelijk mag iedereen zijn favoriete stukje tuin ‘oogsten’ en mee naar huis nemen. Een harmonieuze middag, waar iedereen tóch lekker buiten de lijntjes kleurt!

Voor kinderen vanaf 6 jaar.
Deelname ook erg aan te bevelen aan drukke ouders met een overvolle agenda.

Kaartverkoop voor dit concert
Tijdens dit concert mogen jullie zelf ook plaats nemen op het toneel! Kaarten worden standaard los (met 1-persoonskaarten) verkocht. We zorgen dat je veilig kan genieten van het concert met gepaste afstand tussen de volwassenen. Je kunt dus per berzoeker een 1-persoonsticket kopen of je nu wel of niet in hetzelde huishouden zit. 

 

Kastanjerrr Theaterfestival

Dit concert is onderdeel van het jaarlijkse Kastanjerrr Theaterfestival in de herfstvakantie. Meer informatie vind je hier.


Reich
Drumming, Marimba Phase | Tenney Having never written a note for percussion

Leidse Schouwburg
do 22 oktober 2020 13:30
Wachtlijst

1-persoonskaart

Normaal € 19,00
Kind / Student € 10,00

2-persoonskaart

Normaal € 38,00

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: do 22 oktober 2020 13:30.