Stadsgehoorzaal Grote Zaal
ma 20 augustus 2018 09:00
Bestellen

Beroemd worden, de droom van menig kind. Schitteren op het witte doek, ,poseren voor tientallen camera’s, de steren van de hemel zingen, catwalk lopen en geïnterviewd worden. Je een ster voelen, daar draait de Showbizz Summer Week om.

De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van maximaal 20 kinderen. Er wordt rekening gehouden met de indeling van de groepjes qua voorkeur en leeftijd. De groep blijft de hele week bij elkaar met één vaste begeleider. De hele week dus één vast gezicht. De tweede begeleider is gekoppeld aan het programma, denk aan de dansdocent, de zangdocent en de fotograaf. Er zijn dus per groepje altijd twee begeleiders die toezicht houden.

Ben je 5 jaar of ouder? Dan mag je een hele week meedoen. Het programma begint dagelijks om 9.00 uur, maar vanaf 8.00 uur kunnen de kinderen al naar binnen. Om 17.00 uur is het programma afgelopen en is het mogelijk om de kinderen tot 18.30 uur op te halen. De organisatie gaat ervan uit dat de deelnemers thuis al ontbeten hebben. Voor eten en drinken gedurende de Showbizz Summer Week wordt gezorgd. Vijfmaal lunch, tussendoortjes, fruit en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

De programmaonderdelen in willekeurige volgorde: je krijgt lessen in dans, zang en spel, ontmoet een bekende Nederlander, en leert interview, geïnterviewd worden, catwalk lopen en poseren. Als je de celeb in jezelf helemaal hebt gevonden onderga je in galastijl een echte limousine ervaring!

Er zijn tien programmadelen die je in vijf dagen allemaal mee gaat maken. De totale kosten voor de hele week: € 295,-. Aanmelden kan vóór 14 juni.

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
ma 20 augustus 2018 09:00
Bestellen

Prijzen

Normaal € 295,00