Leidse Schouwburg
wo 25 april 2018 20:15
Laatste kaarten

Scapino Ballet Rotterdam heeft een reputatie in het presenteren van spannende dans van een nieuwe generatie choreografen. Net als in de succesvolle dans-zap voorstellingen TWOOLS en Rollercoaster, worden in New Adventures verschillende dansmakers en stijlen bij elkaar gebracht in één afwisselende voorstelling. De Scapinodansers wisselen moeiteloos van stijl in dansstukken van topchoreografen en nieuw talent.

Huischoreograaf Itamar Serussi geldt als een van de spannendste dansmakers van dit moment. Serussi vertelt zijn verhalen met een stortvloed aan beelden. ‘Fris, brutaal en krachtig’, volgens de Volkskrant en ‘moderne dans zoals we de laatste jaren weinig hebben gezien’, volgens Dance Talk. Huischoreograaf Felix Landerer ontwikkelt een eigen stijl met zijn ingenieuze groepschoreografieën die een waar genot zijn om naar te kijken. Hij vermengt een vloeiende organische dansstijl met virtuoze urban-bewegingen. De creatieve en theatrale dansstukken van Martin Harriague, die net als Ed Wubbe vaak bekende muziek gebruikt, intrigeren vanwege hun groteske en absurdistische karakter.

Drie dansstukken voor iedereen die houdt van verrassingen. Ontdek en proef ze allemaal. Scapino Ballet Rotterdam presenteert een zinderend dansavontuur met veertien topdansers in drie bijzondere choreografieën. Dans op het scherp van de snede, voor de avontuurlijk ingestelde geest. Virtuositeit, humor, ontroering en verwondering zorgen voor een avond om niet snel te vergeten.

"Prachtige voorstelling" - Musicalnieuws

Prince
"Komisch, origineel en ontroerend" "Subliem gedanst" - Musicalnieuws

While we can
"Overweldigend" - Musicalnieuws

Love Gun
"Haarscherpe originele passen" "Koddigheid en elegantie wisselen elkaar in hoog tempo af" - NRC

While we can
"Fysiek virtuoos en complex" - NRC

Love Gun
"Gracieus, rond, energiek en koddig" - Volkskrant

Prince
"Prince maakt korte metten met de romantiek, sierlijkheid en virtuositeit van het originele Sleeping Beauty" - Volkskrant

While we can
"Spannend en gevarieerd" - Volkskrant

Leidse Schouwburg
wo 25 april 2018 20:15
Laatste kaarten

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 29,50

1e rang

Normaal € 23,50
CJP € 21,00

2e rang

Normaal € 19,50

3e rang

Normaal € 15,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.