Leidse Schouwburg
wo 14 november 2018 20:15
Laatste kaarten

Ruben Terlou (1985) is documentairemaker, fotograaf en arts. Hij studeerde Mandarijn in China en Geneeskunde aan de UvA. 
Voor, tijdens en na zijn studie was hij actief als fotograaf in met name China en Afghanistan. Hij won met zijn series diverse prijzen bij de Zilveren Camera en in 2016 de Prijs voor de Vernieuwende Fotojournalistiek. Dat jaar betekende tevens zijn het televisiedebuut, met de succesvolle serie Langs de Oevers van de Yangtze, uitgezonden door de VPRO. Mede door zijn vloeiende beheersing van het Mandarijn en ontwapenende interviewstijl bood hij in 6 delen een verrassende kijk in de hedendaagse Chinese maatschappij. Terlou’s debut op televisie werd in 2016 genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf.

Begin 2018 kwam een vervolg, de documentaireserie Door het hart van China uit, gevolgd door een tentoonstelling van Terlou’s fotowerk uit China in Museum Hilversum. In het najaar van 2018 worden een fotoboek en een non-fictie publicatie van zijn hand verwacht bij Lebowski Publishers: Chinese dromen. 

Klik hier voor alle acht theatercolleges.

Leidse Schouwburg
wo 14 november 2018 20:15
Laatste kaarten

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 28,50

1e rang

Normaal € 22,50
CJP € 20,00

2e rang

Normaal € 18,50

3e rang

Normaal € 14,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.