Stadsgehoorzaal Grote Zaal
vr 17 april 2020 20:15
Bestellen

Adelheid Roosen, Lineke Rijxman, Titus Muizelaar en George Groot, vier spelers met verweven levens en liefdes, onderzoeken in een speels ritueel de staat van de liefde en of het oog inderdaad de spiegel van de ziel is als je er genadeloos in kijkt.

Hij, de Dikke, verliefde zich ooit in haar, de Kleinste van de twee vrouwen. Daarna verliefde de Grootste van de twee vrouwen zich in de Dikke. En zo ontmoetten de Kleinste en de Grootste vrouw elkaar. En zij, de Grootste van de twee vrouwen, ontmoette ooit ook de Oudste van de twee mannen, en houdt vanaf dat moment immer van hem. Op een dag ontdekten zij gevieren de schoonheid van de vraag. Of is het pijnlijk deze te stellen? Of te beantwoorden?

Dus daar zitten ze. Te luisteren. Stil aanwezig bij elkaar.
En daar beginnen we.

 

LET OP: Deze voorstelling is wegens artistieke redenen verplaatst van de Leidse Schouwburg naar de Stadsgehoorzaal. De voorstelling wordt gespeeld in de Kuip van de Grote Zaal. In de Kuip zit u rondom de voorstelling en speelt het gezelschap tussen u in. Houd u er wel rekening mee dat de voorstelling binnen deze opstelling niet geplaceerd is. Dit betekent dat u geen vaste plaatsen meer heeft en dat u zelf uw plaatsen voorafgaand aan de voorstelling kunt uitzoeken. U ontvangt binnenkort hier aanvullend bericht over en u ontvangt uw nieuwe kaarten.

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
vr 17 april 2020 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 25,00