Leidse Schouwburg
wo 14 oktober 2020 20:15
Bestellen

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Op woensdagavond in de Leidse Schouwburg met MC Thjum Arts! Bekijk alle Lachstof-avonden hier.

Remy Evers

Remy Evers won in 2019 de Juryprijs Cameretten met zijn voorstelling Gewoon Remy. In het Juryrapport stond: Meteen in de eerste scène van Gewoon Remy wordt duidelijk dat Remy Evers een groot acteertalent heeft met een goed gevoel voor timing. Hier staat een sympathieke loser die de aandacht trekt met zijn ongewone manier van campagne voeren. Evers wil namelijk Prins Carnaval worden om zijn overleden vader – ook ooit Prins Carnaval – te eren. Zijn associatieve voorstelling vol fantasie is én absurd, én beeldend, én verhalend.


Vlamousse

Vlamousse winnaars van de Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival 2019. In Saampies benoemt Vlamousse totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd. Er moet gewoon het één en ander opgehelderd worden … kunnen we daarna saampies verder.

MC Thjum Arts

Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Thjum haalde de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 en presenteert dit seizoen Lachstof. Hij zal als MC de Lachstof-avonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen.

Leidse Schouwburg
wo 14 oktober 2020 20:15
Bestellen

1-persoonskaart

Normaal € 18,50

2-persoonskaart

Normaal € 37,00

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 31,00

3-persoonskaart

Normaal € 55,50