Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 29 mei 2021 21:00
Geen verkoop

Momenteel is het even niet mogelijk om kaarten te kopen voor dit concert door de onzekerheid t.o.v. de coronamaatregelen in het voorjaar. Zodra er meer bekend is nemen we contact op met kaartkopers.

 

Is Pynarello het spannendste orkest van Nederland? Dit collectief van rebelse orkestmusici schopt sinds 2017 tegen alle conventies aan – en met succes. De Volkskrant beloonde hen al met vier sterren: ‘Ensemble Pynarello noemt zich een 'rebellencollectief', maar dat dekt de lading niet. De musici spelen staand, in casual kleding, zonder dirigent en uit het hoofd. Behalve de kleding is daar niets rebels aan. Het is vooral zeer bewonderenswaardig.’

Naar Leiden brengen ze het Guilty Pleasures Festival: een avond waarin de hele Stadsgehoorzaal wordt overgenomen door ‘nostalgie, verborgen parels en nieuwe noten; greatest hits die als oorwurmen door je hoofd kruipen, of die je pas voor het eerst hoort’. En ze nemen ook nog eens een special guest mee. Ga tussen het orkest liggen, vraag je partner ten dans en zwijmel op lang vergeten noten. Mis deze seizoensafsluiting in ieder geval niet.

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 29 mei 2021 21:00
Geen verkoop

Inclusief

  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 25,00
CJP € 22,50
Student € 10,00