Leidse Schouwburg
di 16 maart 2021 20:15
Geen verkoop

Deze voorstelling gaat zeer waarschijnlijk niet door. We wachten de komende persconferentie af om hier een definitief besluit over te kunnen nemen. Mocht je toch interesse hebben om een kaartje te kopen, dan kun je mailen naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. We plaatsen je dan op een voorlopige wachtlijst.

 

Wat maakt Zoeterwoude tot Zoeterwoude? Wat mag nooit verloren gaan in Leiderdorp? Wanneer komt Voorschoten nog samen? Wie is een echte Oegstgeestenaar? En wat vinden de bewoners van deze dorpen van ‘de grote stad’ Leiden?

Stadsgezelschap PS|theater ging afgelopen maanden op zoek naar het dorpsgevoel van Zoeterwoude, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest. Met een fikse dosis nieuwsgierigheid en de nodige vooroordelen spraken theatermakers Julia, Rian en Tijs met allerlei dorpelingen over het leven in de vier dorpen aan de rand van Leiden.

Van de geboren en getogen Zoeterwoudenaar Rob en de de net gearriveerde Ayman. Van Gonny, Leiderdorper in hart en nieren, tot de 24 jarige Rodney. Van de typische Voorschotenaren Aad en Joke tot de kunstenaars op Berestein. Van Henk, de laatste melkboer van Oegstgeest, tot de international Lisa. We vroegen hen naar het leven in het dorp en naar hun relatie met Leiden.

De mooiste, meest bijzondere en ontroerende verhalen komen samen in WIJ ZIJN DE BUREN; een theatervoorstelling en gezelschapsspel ineen. Samen met het publiek wordt het leven in het dorp en in de stad gevierd en bevraagd. Doe je mee?

Leidse Schouwburg
di 16 maart 2021 20:15
Geen verkoop

1-persoonskaart

Normaal € 17,50

2-persoonskaart

Normaal € 35,00

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 29,00

3-persoonskaart

Normaal € 52,50

Kaarten kopen op anderhalve meter

Wat heerlijk dat we je binnenkort kunnen begroeten! Graag vragen we ivm de coronamaatregelen je aandacht voor het volgende:

* Koop je een 2-persoonskaart of een 3-persoonskaart? Dan zit je altijd naast elkaar zonder anderhalve meter ertussen.

* Let op: met een 2-persoonskaart reserveer je dus twee plekken naast elkaar. Met twee 2-persoonskaarten reserveer je vier plekken.

* Wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan meerdere 1-persoonskaarten.

* Zijn er geen 1-persoonskaarten meer? Neem contact op met onze kaartverkoop en we kijken of er nog mogelijkheden zijn.

* Voor het bestellen van een rolstoelplaats en voor groepen vanaf negen personen: neem svp contact op met onze kaartverkoop.

* Bij tweederangs plaatsen (balkon) heb je kans op minder goed zicht, daarom zijn deze kaarten ook voordeliger.

* Bij een combinatie van verschillende kaartsoorten zit je hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar. 

* Kaarten zijn ongeplaceerd; onze medewerkers wijzen je een stoel aan.