Stadsgehoorzaal Breezaal
vr 16 februari 2018 09:45
Wachtlijst
vr 16 februari 2018 11:00
Wachtlijst
vr 16 februari 2018 12:30
Bestellen

Na de succesreeks van de afgelopen 2 seizoenen komt het Prentenboekjesfestival ook dit seizoen terug naar het theater. Natuurlijk komen de bekende figuren uit  prachtige Nederlandse prentenboeken weer mee. Er zijn prentenboekenfiguren vertrokken uit de stad en nieuwe feestelijke bewoners bijgekomen. En die nieuwelingen hebben allemaal zin om hun komst te vieren, dus het wordt een gezellig en bruisend feest in de Prentenboekenstad! Voor en na de voorstellingen kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de creatieve Prentenboekenstad in de foyer van het theater.

Het festival wordt een onvergetelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama', opa's en oma's of de oppas.

Prentenboekjesfestival: Nijntje op de fiets (2+)

Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. Gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes wordt het publiek meegenomen in het verhaal van Nijntje op de fiets. Voor en na de voorstelling kan er uitgebreid gespeeld worden in de creatieve Prentenboekenstad.

Stadsgehoorzaal Breezaal
vr 16 februari 2018 09:45
Wachtlijst
vr 16 februari 2018 11:00
Wachtlijst
vr 16 februari 2018 12:30
Bestellen

Inclusief

  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Snoepzakje
  • Zoet bij de koffie

Prijzen

Normaal € 12,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.