Stadsgehoorzaal Grote Zaal
ma 16 oktober 2017 20:00
Bestellen

Op deze unieke benefietavond voor de stichting Wellhalo wordt in de Stadsgehoorzaal in Leiden een eenmalig concert georganiseerd.

Internationale musicalster Pia Douwes ontvangt deze bijzondere avond een groot aantal van haar muzikale vrienden voor een onvergetelijk concert. Ook musicalgezelschap Otis uit Leiden is deze avond van de partij en het voor deze avond samengestelde Wellhalo-orkest staat onder leiding van Bernd van den Bos. 

De stichting Wellhalo werd in April 2014 opgericht met als doel schoon water te leveren aan een aantal dorpen in Gambia. Water is een primaire levensbehoefte en een eerste vereiste voor een gezond leven en daar schort het nogal aan in Gambia. De traditionele waterputten met generator die in sommige dorpen al jarenlang gebruikt worden, lopen op olie en daar is meestal geen geld voor. Dus slibben ze dicht en vormen een bron van besmettelijke ziekten, doordat allerlei insecten, en met name de malariamug, hier hun eitjes leggen. Een nieuwe, duurzame waterput, die op zonnepanelen werkt, is relatief duur, ongeveer € 12.000, maar zal heel lang meegaan. Daarnaast brengt de stichting WellHaLo  structurele verbeteringen aan, zoals het herstellen van een brug over een rivier en het opzetten van een medische post.

Meer informatie vindt u op de site van de WellHaLo Foundation.

Pia Douwes zang en presentatie Bernd van den Bos musicale leiding Joke de Kruijf, Marleen van der Loo, Charllotte Karlsted, Stanley Burleson, Jeroen Phaff, Tony Neef en Ara Halici zang Musicalvereniging Otis koor Franc Auf Den Brinke drums Tim Brandsen contrabas Bert van der Brink vleugel Tim Welvaars chrom. mondharmonica Naomi Adriaansz saxofoon Erick Douwes diat. mondharmonica en presentatie

Maxim Bezembinder externe productie en presentatie Rudy Hellewegen interne productie en presentatie Bobby Renooij haar en artiestenopmaak Simone Leonartsberger fotografie George te Marvelde videografie WellHaLo crew catering en overige diensten

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
ma 16 oktober 2017 20:00
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 35,00