Leidse Schouwburg
di 13 maart 2018 20:15
Bestellen

Hitmusical komt terug!
In 1995/1996 trok You’re the Top volle zalen, kreeg juichende kritieken, won de Edison en had een nominatie voor de Louis d’Or. De voorstelling is wegens succes twee keer in reprise gegaan, met als afsluiting een week in Koninklijk Theater Carré.

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl en leidde een dubbelleven. Hij kon niet zichzelf zijn in het openbaar. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als I’ve Got You Under My Skin, Night And Day, Ev’ry Time We Say Goodbye en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate. Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid.

Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten. Met Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley en met live orkest. You´re The Top schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal en zijn muziek.

Regie Gijs de Lange Script Pieter van de Waterbeemd Muzikale leiding Bob Zimmerman en Ed Boekee 

www.yourethetop.nl

Leidse Schouwburg
di 13 maart 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 43,00

1e rang

Normaal € 37,00
CJP € 34,50

2e rang

Normaal € 31,00

3e rang

Normaal € 26,00