Leidse Schouwburg
wo 17 februari 2021 20:15
Geen verkoop

Deze voorstelling gaat zeer waarschijnlijk niet door. We wachten de komende persconferentie af om hier een definitief besluit over te kunnen nemen. Mocht je toch interesse hebben om een kaartje te kopen, dan kun je mailen naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. We plaatsen je dan op een voorlopige wachtlijst.

 

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Een keer per maand op woensdagavond met MC Thjum Arts als MC! Bekijk alle Lachstof-avonden hier.

Oscar Smit

Oscar Smit (Utrecht, 1993) is jurist en stand-up comedian. Of zoals hij zelf zegt:  ‘Het is leuk om een droom te hebben. Maar ik moet ook gewoon geld verdienen.' In 2019 haalt Oscar de finale van de Comedy Talent Award, de grootste stand-up comedy wedstrijd van Nederland. Later dat jaar staat hij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival met zijn programma Rücksichtslos.

Kai Bodewitz

Kai is 19 jaartjes jong en geboren en getogen in naar eigen zeggen: 'Eindhoven: de gekste'. Zijn passie voor cabaret ontstond bij een DVD van Jochem Meyjer. De bewondering voor cabaret was en is nog steeds groot. Kai droomt ervan om elke dag mensen te verbazen met iets wat men nog nooit gezien heeft. Hij verbaast men op een podium met cabaret wat naast een goed gevoel voor humor, bestaat uit muziek. 

MC Thjum Arts

Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Thjum haalde de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 en presenteert dit seizoen Lachstof. Hij zal als MC de Lachstof-avonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen.

Leidse Schouwburg
wo 17 februari 2021 20:15
Geen verkoop

1-persoonskaart

Normaal € 18,50

2-persoonskaart

Normaal € 37,00

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 31,00

3-persoonskaart

Normaal € 55,50

Kaarten kopen op anderhalve meter

Wat heerlijk dat we je binnenkort kunnen begroeten! Graag vragen we ivm de coronamaatregelen je aandacht voor het volgende:

* Koop je een 2-persoonskaart of een 3-persoonskaart? Dan zit je altijd naast elkaar zonder anderhalve meter ertussen.

* Let op: met een 2-persoonskaart reserveer je dus twee plekken naast elkaar. Met twee 2-persoonskaarten reserveer je vier plekken.

* Wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan meerdere 1-persoonskaarten.

* Zijn er geen 1-persoonskaarten meer? Neem contact op met onze kaartverkoop en we kijken of er nog mogelijkheden zijn.

* Voor het bestellen van een rolstoelplaats en voor groepen vanaf negen personen: neem svp contact op met onze kaartverkoop.

* Bij tweederangs plaatsen (balkon) heb je kans op minder goed zicht, daarom zijn deze kaarten ook voordeliger.

* Bij een combinatie van verschillende kaartsoorten zit je hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar. 

* Kaarten zijn ongeplaceerd; onze medewerkers wijzen je een stoel aan.