Leidse Schouwburg
za 16 december 2017 20:15
Laatste kaarten

De Opvliegers komen terug! Een nieuwe bestemming, een nieuw verhaal, nieuwe muziek en… nieuwe gezichten. Wake Up In The City That Never Sleeps met dé vriendinnencomedy van dit seizoen. In Opvliegers 3: New York! New York! dompelen de opvliegers zich onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Schnabbelzangeres Lydia is in Nederland vervelend in het nieuws gekomen door een nogal gênant filmpje op internet. Kortom, Lydia moet weg uit Nederland, maar haar gebruikelijke reisvriendinnen kunnen hun agenda niet op stel en sprong leegmaken om met haar mee te gaan. Dus besluit ze alleen te vertrekken, naar New York! In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen (zelfs nog wat meer) en toevallig verblijft ze in precies hetzelfde hotel als Lydia. Eenmaal in het hotel ontmoeten de dames twee vriendinnen die er samen even uit zijn: middelbare-leeftijdsblogger Joke, die er alles aan doet om haar grote idool Barry Manilow voor haar blog-camera te krijgen, en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven.

Producent Rick Engelkes Producties Cast Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie Regie Martin Michel Fotograaf Peggy de Haan 

Leidse Schouwburg
za 16 december 2017 20:15
Laatste kaarten

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 31,00

1e rang

Normaal € 25,00
CJP € 22,50

2e rang

Normaal € 21,00

3e rang

Normaal € 17,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.