Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 11 mei 2019 20:15
Bestellen

Je twijfelt, je weifelt, je bent onwetend, wij zijn ontketend. Vuuroplaaiers, afscheidzwaaiers, tegenwindwaaiers, grasveldmaaiers, draaideurdraaiers, light my fires, oproerkraaiers, twijfelzaaiers.

ODE AAN DE TWIJFEL: een bonte avond vol overweldigende weifel en onwetendheid. Verwacht een losse spektakelavond met onzekere gangsterrappers, haperende musici, aarzelende filosofen en besluiteloze pleidooien.

Het jonge Leidse muziektheatercollectief KASSETT heeft over de spanne van meerdere jaren muzikaal, theatraal en filosofisch onderzoek gedaan naar het fenomeen ‘twijfel’. KASSETT gelooft dat de wereld baat heeft bij openlijk durven twijfelen. Tussentijdse resultaten werden gepresenteerd in korte performances onder de namen DUBIO, TWIJFELZAAIERS, KWEENIE en LARIEKOEK. De tijd is aangebroken voor het voordeel van de twijfel, de klap op de vuurpijl, om de uitsmijter erin te smijten: de spectaculaire slotsom is een hiphop-performance vol bluf, bitches, braggadocio en Beyoncés.

KASSETT Oukje den Hollander, Frank Siera, Selma Hanzon muzikale bijdrage Daan Herweg filosofische bijdrage Gerko Tempelman

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 11 mei 2019 20:15
Bestellen

Inclusief

  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

Prijzen

Normaal € 15,40
CJP € 12,85