Leidse Schouwburg
zo 1 mei 2022 15:00
Bestellen

Gods wegen leidden er al 22 jaar geleden toe dat Nina de la Parra (tekst) en Sanne Landvreugd (saxofoon) bij elkaar over de vloer kwamen in Paramaribo. Ze zaten beiden op het roemruchte Barlaeus in Amsterdam. Ze hebben allebei een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder en staan samen op de podia in Nederland.

Nina in een virtuoze autobiografische bevraging over haar christelijke klasje in Paramaribo, het koloniale verleden van haar joods-Sefardische voorvaderen, haar ervaringen in Surinaamse one-hour hotels, haar pratende vagina en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester. Sanne in een virtuoze, eclectische stijloefening van caribbean dancemusic, jazz, blues en house op diverse saxen.

Spoken word en opwindende muziek in een programma van twee powerhouses: zonder medelijden, verleidelijk, altijd feministisch, woedend en persoonlijk, trappen zij hun complete afkomst, hun generatie vrouwen en uiteindelijk zichzelf in de baarmoeder. Entertainment van de hoogste duikplank.

Titus Muizelaar regie

 

* Deze voorstelling zou eerst plaatsvinden op 16 oktober.

Leidse Schouwburg
zo 1 mei 2022 15:00
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 22,50
CJP € 20,00

1e rang balkon

Normaal € 20,50

2e rang balkon

Normaal € 18,50

3e rang balkon

Normaal € 16,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 16,50

Corona Informatie

We vragen je bij binnenkomst de CoronaCheck-app te laten zien of een uitgeprinte QR-code. Beide in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Meer informatie over maatregelen lees je hier.