Leidse Schouwburg
di 9 april 2019 20:15
Wachtlijst

Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat jij ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019.

Het schrikbeeld van Orwells 1984 is nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden! Want we hebben immers niks te verbergen. DE VERLEIDERS tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. Sterker nog: ze tonen aan dat ook jíj geheimen hebt waarvan je zelf niet eens weet dat ze bestaan. Lees voor het bezoek aan #niksteverbergen de voorwaarden en klik dan op accepteer.

DE VERLEIDERS brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in big data. De Facebooks, Apples, Googles en Übers van deze wereld. Bedrijven die nu een ongekende macht hebben en zich verheven voelen boven elke wet. Deze bedrijven weten alles van ons. Maar wat houden zij voor ons verborgen?

Regie Aat Ceelen Tekst George van Houts, Tom de Ket Spel Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en Leopold Witte/Peter Drost*
*Leopold Witte en Peter Drost zullen hun rol afwisselen.

 

 

 

Volkskrant - ★★★★

De Verleiders: #niksteverbergen is een van de betere afleveringen in de successtory van het politieke, maatschappelijk-geëngageerde theater van De Verleiders.

 

Trouw - ★★★

Het wordt met schwung gebracht

 

NRC - ★★★

Ze waarschuwen voor mogelijk schadelijke ontwikkelingen waar burgers, politiek en media te lankmoedig op reageren

 

Telegraaf -  ★★★

Humoristische scenes en lekkere oneliners

 

Theaterkrant

Mengsel van soap, thriller, stand-upcomedy, leerstuk, cabaret, politiek drama en klucht.

 

 Dagblad van het Noorden - ★★★★

Uiterst smakelijke satire

Leidse Schouwburg
di 9 april 2019 20:15
Wachtlijst

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 42,15

1e rang

Normaal € 36,00
CJP € 33,40

2e rang

Normaal € 29,80

3e rang

Normaal € 24,70

4e rang

Normaal € 12,85

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: di 9 april 2019 20:15.