Park Matilo
vr 13 september 2019 18:00
Bestellen
za 14 september 2019 18:00
Bestellen

In de zomer van 2018 vinden Greg en Floor een slapende man onder hun tuintafel. Ze geven de man een kop koffie en een boterham en nodigen hem uit in hun huis. Hij is professor, operazanger, dakloos en sinds twee dagen op zoek naar zijn zoon. Greg en Floor besluiten de man te helpen en bieden hem onderdak. Maar naarmate de tijd verstrijkt en de man zich steeds meer thuis begint te voelen, vragen Greg en Floor zich af hoe lang hij eigenlijk nog blijft…

De zomervoorstelling Grens gaat over de vraag wie 'wij' zijn. Waar houdt wij op en begint de ander? Zijn wij lijnentrekkers of ontdekkingsreizigers? Bouwen we muren of bruggen? En waarom?

Deze muzikale locatievoorstelling speelt op de Limes: de oude Romeinse grens die ooit de beschaving tegen de barbaren beschermde. Een grens die inmiddels onzichtbaar onder Park Matilo door kronkelt. Hij verbindt de Leidenaren met het verleden, maar ook met elkaar. Precies op die lijn neemt het publiek plaats. Om te kijken, te eten en te spreken, soms met elkaar en soms tegen elkaar.

Na afloop van de voorstelling dineren alle toeschouwers tezamen in het decor, aan een vijftig meter lange tafel. We serveren een bijzonder eigentijds drie gangen diner, geïnspireerd op de oude Romeinse keuken.

Een coproductie van het Nieuw Utrechts Toneel en PS Theater: Concept & tekst Greg Nottrot & Floor Leene Spel Greg Nottrot, Floor Leene, Wil van der meer, Thijs Huys, Pascal van Hulst Regie Daniël van Klaveren

Park Matilo
vr 13 september 2019 18:00
Bestellen
za 14 september 2019 18:00
Bestellen

Inclusief diner

Normaal € 43,50

Inclusief diner (vegetarisch)

Normaal € 43,50