Leidse Schouwburg
di 19 november 2019 20:15
Bestellen

Soms heb je helemaal niet door dat je gered moet worden
 
Een gezin vertrekt naar Frankrijk: de zonnepanelen werken, de biologisch dynamische koeien grazen zich gelukkig, de gepensioneerde gasten knuffelen met oerkippen. Alles loopt op rolletjes en gesmeerd als paturain. De volstrekt uit elkaar gegroeide Nederlandse familie heeft zich hier weten te herpakken. Maar of ze nu wezenlijk gelukkiger zijn?

Dan staat er een jongeman op het erf. Iedereen raakt van hem in de ban. Iedereen wil bij hem zijn, door hem worden bezeten. Er gaat een mystieke kracht van hem uit. Ooit vertrok het gezin op een letterlijke manier, nu vertrekken ze pas echt.
 
'Zeker een paar keer per week fantaseer ik over hoe anders te leven,' vertelt Jeroen De Man. 'Mijn gezin verlaten, een nieuw gezinslid maken, een nieuw huis, een nieuwe maîtresse, een nieuwe stad of een totaal andere baan. Ik wil een stuk maken over mensen die de ballen hebben om alles anders te doen. Die op zoek gaan naar dat groenere gras van de buren. En daar misschien wel totaal teleurgesteld zullen raken, maar weten dat met risico’s nemen ook grote levensvreugde te behalen valt.'

Spel Romana Vrede, Hein van der Heijden, Ariane Schluter e.a.

Leidse Schouwburg
di 19 november 2019 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 34,00

1e rang (volledig zicht)

Normaal € 28,00
CJP € 25,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 24,00

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 20,00

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50