Leidse Schouwburg
do 26 april 2018 20:15
Bestellen

Vlak voordat hij zijn jawoord geeft, bekent een aanstaande bruidegom dat hij ook heeft gezoend met de zus van de bruid…én haar zussen…én vriendinnen. Een oude man bezoekt elke dag zijn echtgenote, die haar geheugen is verloren. Een buurman en buurvrouw proberen hun liefde voor elkaar te bedwingen, terwijl hun echtgenoten elkaar op de gang luidruchtig bespringen. En nog zeventien andere liefdessituaties…
De Franse schrijver Joël Pommerat toont ons de zeer menselijke lusten en lasten van de liefde: prille liefde, uitgedoofde liefde, verboden liefde, liefde tussen vrienden, nooit vergeten liefde. Negen acteurs spelen in regie van Eric de Vroedt 51 rollen in een voorstelling die tintelt als een glas champagne!

Eric de Vroedt: “Een voorstelling met de mooiste, meest actuele en meest verwarrende titel van het toneelseizoen! Over het allerbelangrijkste onderwerp dat er bestaat: De Liefde. Niet voor niks was dit stuk een grote hit in Parijs, Frankfurt en Wenen. De hereniging van de twee Korea’s is wat je krijgt als je David Lynch zou vragen een herverfilming van Love Actually te maken. Twintig liefdesminiaturen, bizar, macaber, meeslepend, sexy, hoogst verleidelijk en – oh shit – altijd herkenbaar.”

met Tamar van den Dop, Hein van der Heijden, Keja Klaasje Kwestro, Genelva Krind, Emmanuel Ohene Boafo, Alwin Pulinckx, Mark Rietman, Esther Scheldwacht, Betty Schuurman

Inleiding
Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. De inleiding is gratis, maar reserveren is verplicht. Tijdens het bestellen van kaarten kunt u direct ook reserveren voor de inleiding.

Leidse Schouwburg
do 26 april 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Inleiding
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 33,50

1e rang

Normaal € 27,50
CJP € 25,00

2e rang

Normaal € 23,50

3e rang

Normaal € 19,50