Leidse Schouwburg
zo 4 februari 2018 14:30
Laatste kaarten

De familievoorstelling Lang Geleden is een muzikale tijdreis gebaseerd op het populaire gelijknamige geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf. Van dit boek zijn ruim 200.000 exemplaren verkocht en het is niet meer weg te denken uit het basisonderwijs.

Kom oog in oog te staan met prins Willem van Oranje, Hugo de Groot die in een boekenkist uit Slot Loevestein wist te ontsnappen en met de jonge Jacoba van Beieren, die op haar vijfde uitgehuwelijkt werd aan een Franse prins. Sommige verhalen klinken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze zijn allemaal echt gebeurd!

Lang Geleden… maakt de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis toegankelijk voor kinderen. Voorzien van kleurrijke decors en kostuums, swingende muziek en vooral veel humor, komen de meest spraakmakende verhalen uit de vaderlandse geschiedenis tot leven in deze gloednieuwe theatervoorstelling voor jong én oud.

Na de voorstelling kunnen de kinderen in de foyer deelnemen aan een Geschiedenis Experience die bestaat uit diverse activiteiten die te maken hebben met de Nederlandse geschiedenis. Na afloop komen de acteurs naar de foyer voor een Meet & Greet.

Spel Pim van Alten, Sandra Dijkstra, Aron Bruisten e.a.

Leidse Schouwburg
zo 4 februari 2018 14:30
Laatste kaarten

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Snoepzakje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 23,50

1e rang

Normaal € 17,50
CJP € 15,00

2e rang

Normaal € 15,00

3e rang

Normaal € 12,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.