Leidse Schouwburg
di 30 oktober 2018 20:15
Bestellen

Nadat 155 (eenvijfvijf) met LIJF de festivals, poppodia en de Parade overrompelden met een show die het midden hield tussen een theatervoorstelling, clubavond en concert, keren de mannen weer terug op het theaterpodium met Motors!

En dat ze daar thuis zijn hebben ze bewezen met twee eerdere shows. De vliegende eenhoorn van 'Episch' herinnert elke bezoeker zich nog. '….een explosie van onversneden dansplezier' volgens Het Parool (★★★★).

Wordt Motors nou een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Of gaat het om een groep vrienden die alles altijd samen doen, en stiekem ook nog een eigen identiteit hebben? Dikke boeie eigenlijk, want als je maar hard genoeg gas geeft, hoort niemand je huilen in je helm. 

155 maakt voorstellingen vanuit hun onophoudelijke fascinatie voor de wereld waarin zij (en wij) nú leven en bewegen. In Motors combineren de mannen twee grote liefdes, motoren en dans.

155 creates performances from their never ending fascination by the world that they (and us) currently live in. In Motors the men combine two big loves; motorcycles and dance. A show that is a mixture of a theatrical performance, a club night and a concert.

 

Leidse Schouwburg
di 30 oktober 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 25,50

1e rang

Normaal € 19,50
CJP € 17,00

2e rang

Normaal € 17,00

3e rang

Normaal € 14,50