Stadsgehoorzaal Grote Zaal
wo 17 april 2019 19:30
Bestellen

Op woensdag 17 april zijn Johannes Leertouwer en de Nieuwe Philharmonie uw gastheren in de Meezing Matthäus, georganiseerd in samenwerking met de Stadsgehoorzaal.

Johannes Leertouwer geldt als een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van de uitvoering van de Matthäus Passion. In de afgelopen jaren zijn de uitvoeringen van de Matthäus door de Nieuwe Philharmonie onder zijn leiding door pers en publiek met de hoogste lof overladen. De NRC schreef in een vijfsterrenrecensie over 'intimiteit die raakt in een werkelijk meespelend verhaal'.

Korenworkshop Matthäus

U bent uitgenodigd om mee te zingen in een selectie van de meest geliefde koordelen en koralen uit de Matthäus Passion.

Onder leiding van Johannes Leertouwer en zijn team van musici kunt u op zondag 7 april een middag lang werken aan de Matthäus. In de repetities zal Johannes - net zoals hij dat deed in de 68 filmpjes over elk van de delen van de Matthäus in de serie De Matthäus volgens Johannes - ingaan op de werking van de muziek en de betekenis daarvan.

Koop een combiticket voor de Matthäus Passion én de korenworkshop en krijg € 10,- korting. Bij het bestellen wordt de korting vanzelf berekend.

 

 

Voor dit project ontvangen wij financiële ondersteuning van Fonds 1818.
Stadsgehoorzaal Grote Zaal
wo 17 april 2019 19:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje 18|19
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

Prijzen

Normaal € 46,25