Theater Ins Blau
wo 18 december 2019 20:30
Bestellen

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Sinds dit seizoen op woensdagavond bij Theater Ins Blau met de Noordwijkse MC Esther van der Voort! Bekijk alle Lachstofavonden hier.

Meeuw Roovers

Meeuw Roovers won als duo met Robert van Leeuwen het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival nadat hij de koningstheateracademie in Den Bosch had doorlopen. Sinds kort treedt hij solo op!

Henk Overdijk

Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Oftewel 3 keer Henk en dan Overdijk. Oftewel H.H.H. Overdijk. Humor zit in het bloed van deze 24-jarige cabaretier. Daar wordt hij nog voor onderzocht, de berichten zijn positief! Dit blijkt ook uit het wapenfeit dat hij tijdens de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival zowel de Publieks- de Persoonlijkheids- als de Juryprijs heeft weten te bemachtigen. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe geëngageerde anekdotes en al die andere dingen waarmee cabaretiers zichzelf omschrijven, weet Henk zich duidelijk te onderscheiden van de andere cabaretiers die Nederland rijk is. H.H.H. Overdijk. De naam zegt het al: Dat wordt lachen!

MC Esther van der Voort

Esther van der Voort komt uit Noordwijk en is naast comedian ook presentator. Zij zal als MC de Lachstofavonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen. Ze is net een beetje anders, een tikje eigenwijs en behoorlijk scherp. Met Esther start de avond sowieso als een succes!

Theater Ins Blau
wo 18 december 2019 20:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje

Prijzen

Normaal € 18,50
CJP € 15,50