Leidse Schouwburg
wo 2 juni 2021 21:00
Geen verkoop

Momenteel is deze voorstelling niet in verkoop vanwege de onzekerheid en wijzigingen in het programma naar aanleiding van de coronamaatregelen. De producent hoopt dat in juni het weer mogelijk zal zijn om met grotere groepen bijeen te komen. Zodra hierover meer duidelijk is, zullen we de verkoop weer open zetten.

 

Man man man, de podcast gaat het theater in! Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Maar dan met jou en de rest van de zaal! Niets staat vast en geen avond is hetzelfde. Wat er in het theater wordt verteld, moet daar ook blijven... Een interactieve voorstelling, vol bijzondere momenten en intieme verhalen!

In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: 'Hoe mannelijk zijn we?'. In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award.

* Deze voorstelling is verplaatst en zou in eerste instantie plaats hebben gevonden op 7 oktober 2020.

Leidse Schouwburg
wo 2 juni 2021 21:00
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 24,50
CJP € 22,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 20,50

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 16,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 30,50