Stadsgehoorzaal Aalmarktzaal
vr 24 april 2020 20:15
Geen verkoop
Calefax speelt uit het hoofd en verlost zich daarmee van de lessenaars, waardoor de vijf musici vrij kunnen bewegen. In dit programma werken Calefax en choreograaf Sanne van der Put samen om een vorm te geven aan deze bewegingen; subtiel en altijd vanuit de muziek gedacht. De resultaten hiervan kunnen verschillend zijn: de instrumentatie en de structuur van de muziek wordt helderder, de interactie tussen de musici versterkt en er wordt een theatrale laag toegevoegd.

Gesualdo’s madrigalen zijn muziektheatrale miniatuurtjes en de stukken van Stockhausen en McGowan hebben een door de componist geconstrueerde choreografie respectievelijk theatrale instructie meegekregen. Gershwins An American in Paris kan betiteld worden als een klassieker in het Calefax-repertoire. De groep speelde het zo vaak in binnen- en buitenland dat de behoefte gegroeid is om het middels een enscenering te verrijken.
 
McGowan No Permission without Trespassing | Stockhausen Tierkreis | Gesualdo Madrigalen | Gershwin An American in Paris

Dit concert is onderdeel van de serie Calefax. Hiervoor geldt een seriekorting. Let op: bij het boeken van een serie dient u de concerten van uw keuze los aan uw winkelmandje toe te voegen. De korting wordt vervolgens automatisch over het totaal verrekend.
Stadsgehoorzaal Aalmarktzaal
vr 24 april 2020 20:15
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 27,00
CJP € 24,50
Student € 10,00