Stadsgehoorzaal Grote Zaal
vr 14 april 2017 20:15
Bestellen

In november 2016 reisde LUDWIG door het land met de eerste succesvolle serie Brainwave #1. In de komende maanden presenteert het collectief in de Stadsgehoorzaal en in zorg- en onderwijsinstellingen Brainwave #2, waarin de rol die muziek kan spelen bij breingerelateerde aandoeningen centraal staat.

Professor Erik Scherder zal de aftrap verrichten en op geheel eigen wijze de zaal met een vlammend betoog opwarmen voordat het publiek zich overal door het gebouw verspreidt.

In alle hoeken en gaten van het gebouw worden presentaties gehouden, initiatieven voorgesteld en experimenten uitgevoerd. De musici van LUDWIG spelen overal! Ga in discussie met de hoogst aaibare neuro-musicoloog Artur Jaschke, laat je dirigeerambities los op de LUDWIG musici, betreed de hemel in de Silentium ruimte en onderga een sessie die de musici in verzorgingshuizen geven voor mensen met vergevorderde dementie. Daarnaast presenteert LUDWIG de muziekperceptiestoel en demonstreren ze de succesformule van de Tovertafel!

LUDWIG, Erik Scherder, Artur Jaschke en vele anderen

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
vr 14 april 2017 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Heerlijk Hartig voor Leidse fijnproevers
  • Heerlijk Hartig voor bij de borrel
  • Zalig Zoet

Prijzen

Normaal € 17,50