Leidse Schouwburg
za 28 mei 2022 20:15
Bestellen

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Haar eerste voorstelling MET Z’N ALLEN gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.

Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s waarbij Lisa wordt begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.

 

Extra Prima

Dit is een Extra Prima voorstelling. Dit label staat voor voorstellingen die je raken, omdat ze urgente verhalen vertellen of je inspireren en aansluiten bij de belevingswereld van iedereen met een jonge geest. Ontdek Prima!

'Mooi zijn de passages waarin ze dat talent weet te koppelen aan haar rimpelloze timing.' - AD ★★★★

'Achter het vrolijke voorkomen van Lisa Ostermann schuilt blinde paniek. Die tegenstelling speelt ze goed uit, met zowel harde grappen als bijna achteloze kwetsbaarheid in de liedjes.
Intrigerende persoonlijkheid' - Het Parool

'Haar voorstelling is rijk en overvloedig. En Lisa Ostermann is een overrompelend talent' - Theaterkrant

'Haar zangstem, de sprankelende uitstraling: dit is een artiest waarvan je snapt dat zij in 2020 alle prijzen won op het Leids Cabaret Festival.' - de Volkskrant

Leidse Schouwburg
za 28 mei 2022 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 19,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 17,00

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 14,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 25,50