Stadsgehoorzaal Entreefoyer
za 5 december 2020 16:00
Wachtlijst

De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal presenteren: Kleintje Stadsgehoorzaal.

Elke zaterdagmiddag om 16.00 uur, organiseren we tijdens deze tweede, gedeeltelijke lockdown in de Stadsgehoorzaal een voorstelling of concert dat we ook voor een kleiner publiek kunnen presenteren. Elke week een ander genre!

Met deze week: MUZIEK!

Kom kijken naar Leidse Geluiden - Round the city!

Leidse Geluiden Round The City neemt je mee naar de Leidse muziekscene van toen en nu. In een intieme setting nemen maar liefst 6 topmuzikanten uit de Leidse muziekscene je mee op een weergaloze tijdreis door Leiden. En laten ze ook voelen hoe levendig en urgent de muziek vandaag klinkt. Beroemde en sappige verhalen gecombineerd met prachtige songs zijn de ingrediënten van deze show. Leidse Geluiden Round The City vertelt het verhaal van living legends als Chris Koenen maar ook jong talent als Frederieke Kroone. De onvervalste Leidse sound, van jazz tot pop en blues en alles wat daar tussen in zit. Een gloedvolle middag met heerlijke muziek gecombineerd met spoken word en story telling.

Fons deLeMarre introductie | De Leidse Geluiden huisband: Arto Boyadjian gitaar, Johan Plomp bas, Sven Rozier drums | Special guests: Chris Koenen en Lodewijk van Gorp | Young talent: Frederieke Kroone en Tijn Koenen.

Stadsgehoorzaal Entreefoyer
za 5 december 2020 16:00
Wachtlijst

1-persoonskaart

Normaal € 17,50

2-persoonskaart

Normaal € 35,00

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: za 5 december 2020 16:00.