Leidse Schouwburg
za 25 juni 2022 20:15
Bestellen

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op donderdag 21 april om 14.00 uur. Lees hier meer over het LCF 2022.

Voor jong cabarettalent is het Leids Cabaret Festival een mooie manier om de podia op geslingerd te worden. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen met en voor het publiek. Want je kunt thuis voor de spiegel wel eindeloos oefenen, maar je wilt toch weten wat je waard bent.

Half februari werden er na twee spannende auditiedagen vijf verrassende deelnemers geselecteerd:

  • Piet van Eeghen
  • Standje Graf (Robbie Aldjufri en Tom Afman)
  • Stefan Hendrikx
  • Céline Schrama
  • Iris Vlutters

Zij hebben vóórdat het festival in juni plaats vindt, kunnen schaven en schrijven aan hun materiaal tijdens de LCF on Tour, waarmee zij sinds 4 maart in wisselende samenstelling door Nederland touren.

De LCF on Tour eindigt op 3 & 4 juni in de Leidse Schouwburg met de (Halve) Finale. Na de halve finale op 3 juni weten we wie er door zijn naar de finale op 4 juni. Op zaterdag 25 juni treden deze finalisten nog éénmaal op in de Leidse Schouwburg, waarbij zij de finaleavond integraal over doen. Zonder de finalestress. Moet jij eens opletten!

Enkele oud-finalisten zijn: Najib Amhali, Lebbis & Jansen, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Micha Wertheim, Tim Fransen, Katinka Polderman. En van de jongere generatie: Lisa Ostermann, Jasper van der Veen, Kasper van der Laan, Martijn Kardol. 

 

Extra Prima

Dit is een Extra Prima voorstelling. Dit label staat voor voorstellingen die je raken, omdat ze urgente verhalen vertellen of je inspireren en aansluiten bij de belevingswereld van iedereen met een jonge geest. Ontdek Prima!

Leidse Schouwburg
za 25 juni 2022 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 19,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 17,00

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 14,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 25,50