Leidse Schouwburg
di 8 februari 2022 19:30
Geen verkoop

Momenteel is er geen kaartverkoop mogelijk voor deze voorstelling. Het Leids Cabaret Festival wordt aangepast, als er meer duidelijk is wordt via mail contact opgenomen met kaartkopers. Lees hier meer over het LCF 2022.

 

Opkomend cabarettalent strijdt om die felbegeerde plek in de finale. Kom kijken naar de tweede voorronde!

Als je in de zaal zit bij Micha Wertheim, Lebbis, Kasper van der Laan, Paulien Cornelisse en andere cabaretiers, lijkt het ze zo makkelijk af te gaan. Maar er gaat een enorme lange zoektocht aan vooraf. 

Wat zoek ik op dat podium? Wat is mijn eigen stijl blijkbaar? Ga ik dit alleen doen of met anderen? Hoe maak ik contact met het publiek? Zitten ze op me te wachten? Hoe slijp ik mijn materiaal fijn? Wie helpt me om beter naar mezelf te kijken? etc. En voor sommigen valt het kwartje tijdens het Leids Cabaret Festival. Dan wordt ineens duidelijk of dit een brug te ver is, of dat het een schot in de roos is. 

Het Leids Cabaret Festival is er trots op dat we weer kunnen in 2022! 

Dat iedereen die op een zolderkamertje of aan de keukentafel heeft zitten schrijven, ei-n-de-lijk zich mag laten zien aan een publiek. Kom ze toejuichen. Want zeg nou zelf: jij hebt toch ook zin om te keten….? 

Leidse Schouwburg
di 8 februari 2022 19:30
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 17,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 14,50

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 12,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 23,00

Corona Informatie

We vragen je bij binnenkomst de CoronaCheck-app te laten zien of een uitgeprinte QR-code. Beide in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Meer informatie over maatregelen lees je hier.