Leidse Schouwburg
za 12 februari 2022 19:30
Geen verkoop

De finalisten strijden om de winst, een spannende avond voor iedereen! Wie gaat er met de prijzen vandoor?!

Als je in de zaal zit bij Micha Wertheim, Lebbis, Kasper van der Laan, Paulien Cornelisse en andere cabaretiers, lijkt het ze zo makkelijk af te gaan. Maar er gaat een enorme lange zoektocht aan vooraf. 

Wat zoek ik op dat podium? Wat is mijn eigen stijl blijkbaar? Ga ik dit alleen doen of met anderen? Hoe maak ik contact met het publiek? Zitten ze op me te wachten? Hoe slijp ik mijn materiaal fijn? Wie helpt me om beter naar mezelf te kijken? etc. En voor sommigen valt het kwartje tijdens het Leids Cabaret Festival. Dan wordt ineens duidelijk of dit een brug te ver is, of dat het een schot in de roos is. 

Het Leids Cabaret Festival is er trots op dat we weer kunnen in 2022! 

Dat iedereen die op een zolderkamertje of aan de keukentafel heeft zitten schrijven, ei-n-de-lijk zich mag laten zien aan een publiek. Kom ze toejuichen. Want zeg nou zelf: jij hebt toch ook zin om te keten….? 

Leidse Schouwburg
za 12 februari 2022 19:30
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 30,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 26,00

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 22,00

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 36,00

Waarom staat er 'Geen verkoop'?

Het komende theaterseizoen gaan voorstellingen en concerten in delen in de verkoop. Dit heeft alles te maken met de nog grote onzekerheid ten aanzien van corona en de dan geldende coronamaatregelen. Door korter van tevoren in verkoop te gaan, kunnen wij actueler inspringen op de ontwikkelingen.

Voor klassieke muziek gaan de maanden september tot en met december in verkoop. Voor het reguliere programma gaan de maanden september en oktober in verkoop. Naast deze voorstellingen gaat een aantal grote voorstellingen al direct in verkoop, deze vind je hier. Wel is het mogelijk om het voorlopige programma voor heel seizoen 2021-2022 te bekijken.