Leidse Schouwburg
za 4 juni 2022 20:15
Laatste kaarten

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op donderdag 21 april om 14.00 uur. Lees hier meer over het LCF 2022.

Oefenen, voor familie of de spiegel. Geselecteerd worden voor de audities. Twee auditieronden met vlag en wimpel doorstaan, het LCF on Tour in de leukste theaters van Nederland doorlopen en de halve finale winnen. Het moge duidelijk zijn: de deelnemers die de finale van het Leids Cabaret Festival halen, zijn gepokt en gemazeld. Klaar voor het echte werk, zogezegd.

Maar wie is nu de beste? Dat zie je op zaterdag 4 juni in de Leidse Schouwburg tijdens de grande finale van het Leids Cabaret Festival 2022, dé springplank naar een glansrijke carrière als cabaretier of cabaretière is. Vraag dat maar aan Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Dolf Jansen en Lisa Ostermann. Stuk voor stuk conferenciers die hun carrière op de rails naar het succes zetten met een jury- en/of publieksprijs van het Leids Cabaret Festival.

De toptalenten van 2022: Piet van Eeghen, Robbie Aldjufri en Tom Afman (beter bekend als Standje Graf), Stefan Hendrikx, Celine Schrama en Iris Vlutters, staan op dit moment in theaters in het hele land. Wie van hen gaat op 4 juni met de felbegeerde publieks- en/of juryprijs naar huis? Daar kom je op 4 juni achter!

Leidse Schouwburg
za 4 juni 2022 20:15
Laatste kaarten

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 30,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 26,00

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 22,00

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 36,00