Leidse Schouwburg
wo 16 maart 2022 20:15
Geen verkoop

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof

Jaaa! Ook dit seizoen kun je weer komen kijken naar de nieuwe generatie cabaretiers in de Leidse Schouwburg! Naast de MC volgen elke avond twee optredens van finalisten of winnaars van de cabaretfestivals uit het hele land. Zes gezellige cabaretfeestjes om alvast in je agenda te zetten, op woensdagavond! Lees hier meer over Lachstof.


Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian en wiskundige en was finalist bij Cameretten, waar de jury zijn voorstelling 'een waar feest voor de theaterbezoeker' noemde en de mensen in het uitverkochte Oude Luxor Theater hem beloonden met de Publieksprijs.

Op het podium doet hij verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Dat het publiek daar ongegeneerd doorheen lacht neemt hij op de koop toe.

Chris Verlaan

Chris Verlaan is data-analist, cabaretier en heeft autisme. Eerder werd hij al door zowel de jury als het publiek als winnaar gekroond bij Cameretten

Het afgelopen jaar was voor Chris heerlijk overzichtelijk. Alle beperkingen gaven hem rust, zijn werkzaamheden bij de GGD boden nieuwe inzichten en hij had minder last van zijn autisme. Oftewel; een jaar om nooit te vergeten. Toch gaat Chris nu weer het podium op om een fantastische show neer te zetten.

MC: Victor Luis van Es

Victor Luis van Es is deze avond de MC. Victor is een openhartige comedian die prachtig vertelt. Als dromerige, zachtaardige jongen stond hij in 2016 in de finale van het Cameretten Festival. Hij zal deze avond op hilarische manier begeleiden.

Leidse Schouwburg
wo 16 maart 2022 20:15
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 19,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 25,50

Waarom staat er 'Geen verkoop'?

Het komende theaterseizoen gaan voorstellingen en concerten in delen in de verkoop. Dit heeft alles te maken met de nog grote onzekerheid ten aanzien van corona en de dan geldende coronamaatregelen. Door korter van tevoren in verkoop te gaan, kunnen wij actueler inspringen op de ontwikkelingen.

Voor klassieke muziek gaan de maanden september tot en met december in verkoop. Voor het reguliere programma gaan de maanden september en oktober in verkoop. Naast deze voorstellingen gaat een aantal grote voorstellingen al direct in verkoop, deze vind je hier. Wel is het mogelijk om het voorlopige programma voor heel seizoen 2021-2022 te bekijken.