Leidse Schouwburg
wo 16 maart 2022 20:15
Bestellen

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof

Jaaa! Ook dit seizoen kun je weer komen kijken naar de nieuwe generatie cabaretiers in de Leidse Schouwburg! Naast de MC volgen elke avond twee optredens van finalisten of winnaars van de cabaretfestivals uit het hele land. Zes gezellige cabaretfeestjes om alvast in je agenda te zetten, op woensdagavond! Lees hier meer over Lachstof.


Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian en wiskundige en was finalist bij Cameretten, waar de jury zijn voorstelling 'een waar feest voor de theaterbezoeker' noemde en de mensen in het uitverkochte Oude Luxor Theater hem beloonden met de Publieksprijs.

Op het podium doet hij verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Dat het publiek daar ongegeneerd doorheen lacht neemt hij op de koop toe.

Chris Verlaan

Chris Verlaan is data-analist, cabaretier en heeft autisme. Eerder werd hij al door zowel de jury als het publiek als winnaar gekroond bij Cameretten

Het afgelopen jaar was voor Chris heerlijk overzichtelijk. Alle beperkingen gaven hem rust, zijn werkzaamheden bij de GGD boden nieuwe inzichten en hij had minder last van zijn autisme. Oftewel; een jaar om nooit te vergeten. Toch gaat Chris nu weer het podium op om een fantastische show neer te zetten.

MC: Victor Luis van Es

Victor Luis van Es is deze avond de MC. Victor is een openhartige comedian die prachtig vertelt. Als dromerige, zachtaardige jongen stond hij in 2016 in de finale van het Cameretten Festival. Hij zal deze avond op hilarische manier begeleiden.

Leidse Schouwburg
wo 16 maart 2022 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 19,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 17,00

Corona Informatie

We vragen je bij binnenkomst de CoronaCheck-app te laten zien of een uitgeprinte QR-code. Beide in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Meer informatie over maatregelen lees je hier.