Leidse Schouwburg
wo 16 februari 2022 20:15
Geen verkoop

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof

Jaaa! Ook dit seizoen kun je weer komen kijken naar de nieuwe generatie cabaretiers in de Leidse Schouwburg! Naast de MC volgen elke avond twee optredens van finalisten of winnaars van de cabaretfestivals uit het hele land. Zes gezellige cabaretfeestjes om alvast in je agenda te zetten, op woensdagavond! Lees hier meer over Lachstof.

De Vriendendienst

De Vriendendienst bestaat uit gitarist Peer Thielen en cabaretier Yuri Disseldorp. Samen maken zij muzikaal cabaret. In de muzikale collage Als het confetti regent word je meegenomen door showman Yuri naar zijn jeugd in Zoetermeer vol met ADHD etiketten, Ritalin recepturen, hokjesdenkers en angstige ouders. Opgezweept door Peer’s muziek komt hij in opstand en verkondigt hij zijn eigen opvattingen over het leven, over buiten de lijntjes durven kleuren en over knuffelen. Naakt. In de foyer.

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen (1993) werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Winnaar van de Comedy Talent Award en de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2018 en het Groninger Studenten Cabaret Festival 2019. 

MC: Victor Luis van Es

Victor Luis van Es is deze avond de MC. Victor is een openhartige comedian die prachtig vertelt. Als dromerige, zachtaardige jongen stond hij in 2016 in de finale van het Cameretten Festival. Hij zal deze avond op hilarische manier begeleiden.

Leidse Schouwburg
wo 16 februari 2022 20:15
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 19,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 25,50

Waarom staat er 'Geen verkoop'?

Het komende theaterseizoen gaan voorstellingen en concerten in delen in de verkoop. Dit heeft alles te maken met de nog grote onzekerheid ten aanzien van corona en de dan geldende coronamaatregelen. Door korter van tevoren in verkoop te gaan, kunnen wij actueler inspringen op de ontwikkelingen.

Voor klassieke muziek gaan de maanden september tot en met december in verkoop. Voor het reguliere programma gaan de maanden september en oktober in verkoop. Naast deze voorstellingen gaat een aantal grote voorstellingen al direct in verkoop, deze vind je hier. Wel is het mogelijk om het voorlopige programma voor heel seizoen 2021-2022 te bekijken.