Leidse Schouwburg
wo 29 september 2021 20:15
Wachtlijst

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof

Jaaa! Ook dit seizoen kun je weer komen kijken naar de nieuwe generatie cabaretiers in de Leidse Schouwburg! Naast de MC volgen elke avond twee optredens van finalisten of winnaars van de cabaretfestivals uit het hele land. Zes gezellige cabaretfeestjes om alvast in je agenda te zetten, op woensdagavond! Lees hier meer over Lachstof.

Oscar Smit

Oscar Smit (Utrecht, 1993) is jurist en stand-up comedian. Of zoals hij zelf zegt:  ‘Het is leuk om een droom te hebben. Maar ik moet ook gewoon geld verdienen.' In 2019 haalt Oscar de finale van de Comedy Talent Award, de grootste stand-up comedy wedstrijd van Nederland. Later dat jaar staat hij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival met zijn programma Rücksichtslos.

Daveson Ignatia

Van kleins af aan is Daveson te vinden op het podium! Of het nou een playback show was of een kleine rol in een theater stuk, hij was er altijd bij! Al snel kwam hij erachter dat hij meer talenten had dan alleen artiesten op en afkondigen. Het duurde dan ook niet lang voor dat hij zijn liefde vond in het maken van stand up comedy! Als een comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach. Zijn liefde voor comedy draagt hij met passie met heel veel plezier uit.

MC: Berit Companjen

Berit Companjen is deze avond de MC. Berit staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. Ze is een fantastische host die de interactie met het publiek niet schuwt. Als comedian, MC en presentatrice kan zij als de beste deze Lachstof-avond begeleiden.

Leidse Schouwburg
wo 29 september 2021 20:15
Wachtlijst

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang balkon

Normaal € 17,50

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 19,50
CJP € 17,00

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: wo 29 september 2021 20:15.