Stadsgehoorzaal Breezaal
di 16 oktober 2018 20:30
Bestellen

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers! Dit jaar is alweer het derde seizoen van Lachstof. Op acht dinsdagavonden bieden wij een podium voor jonge cabarettalenten in de prachtige Breezaal van de Stadsgehoorzaal. Een gewone dinsdagavond verandert zo in een toegankelijk en gezellig cabaretfeestje. Ook te koop als serie!

Victor Luis van Es
In zijn eerste avondvullende programma vertelt Victor Luis van Es over zijn oorsprong, over zijn moeder die naar Nederland is gekomen als politiek vluchteling, over zijn Rotterdamse vader en over hoe hij de man is geworden die hij nu is. Van klein naar groot analyseert en fileert hij het leven, de maatschappij, maar vooral ook zichzelf. Victor is een autodidact. Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma Zichtbaar. De Volkskrant zei hierover: 'In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.' Victor is vast lid bij de oudste comedy club van Nederland, het Comedy Café Amsterdam. In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, datzelfde najaar werd hij door Javier Guzman gevraagd als voorprogramma voor de Sinterklaas Conference. In 2013 stond hij op Lowlands en was hij te zien op RTL4 bij de Comedy Factory als talent.

Voorprogramma
Luuk van der Vaart heeft de publieksprijs gewonnen van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij relativeert er aardig op los en zit regelmatig in beroerde situaties. Luuk is grappig, maar dan ook heel erg grappig. Je moet hem gezien hebben en dat kan gelukkig in het voorprogramma van elke Lachstofavond!

Een avond Lachstof inclusief voorprogramma, garderobe en een drankje, heb je al voor slechts €17,50 per persoon. Maak gebruik van onze scherpe series om voordelig naar meerdere Lachstofavonden te gaan. Zo zorg je dat je aan je maandelijkse dosis cabaret komt en train je ook je lachspieren regelmatig. Klik hier voor alle Lachstof avonden.

 

Stadsgehoorzaal Breezaal
di 16 oktober 2018 20:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

Onderdeel van de series

Prijzen

Normaal € 17,50
CJP € 15,00