Stadsgehoorzaal Breezaal
di 21 november 2017 20:30
Bestellen

Lachstof is een podium voor jonge cabarettalenten.
Net als vorig seizoen zal Lachstof binnen de muren van de Stadsgehoorzaal plaatsvinden. We gebruiken hiervoor de Breezaal en de Aalmarktzaal. Met een nieuwe bar, bijzondere randprogrammering, geweldige cabaretiers en een schappelijke prijs, houdt niets je tegen naar Lachstof te gaan. Klik hier voor alle Lachstof avonden.

Selma Visscher is een aanstormend cabaretière en kleinkunstenares die we in de gaten moeten houden. Ze is nauwelijks 1.68, met kleine borsten en onnuttige hobby's. Haar teksten en liedjes getuigen van een grote liefde voor zowel taal als muziek. Tijdens haar studie kleinkunst aan de Toneelschool van Antwerpen vond ze een manier om taal en muziek op haar eigen manier samen te laten komen.

Na haar studie schreef ze zich in voor het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar ze in oktober 2016 met haar voorstelling Pieletje de juryprijs won. In deze voorstelling gaat ze gewapend met vrolijke liedjes en verhaaltjes de strijd aan met haar eigen eenzaamheid, en de eenzaamheid die ze om haar heen ziet. De jury van het Groninger Studenten Cabaret Festival vergeleek haar met Katinka Polderman en noemde haar optreden ‘zorgvuldig geconstrueerd, intens en ontroerend’.

'De veelzijdige winnares Visscher koppelt een bescheiden présence aan brutale teksten.' - de Theaterkrant -

Stadsgehoorzaal Breezaal
di 21 november 2017 20:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

Prijzen

Normaal € 17,50
CJP € 15,00