Stadsgehoorzaal Breezaal
di 30 april 2019 20:30
Geannuleerd

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers! Dit jaar is alweer het derde seizoen van Lachstof. Op acht dinsdagavonden bieden wij een podium voor jonge cabarettalenten in de prachtige Breezaal van de Stadsgehoorzaal. Een gewone dinsdagavond verandert zo in een toegankelijk en gezellig cabaretfeestje. Ook te koop als serie!

Henk
Henk is een persoonlijk verhaal over afkomst, opvoeding, volwassen worden en familie. Glodi vertelt over zijn leven met een flinke dosis zelfspot en zijn moeder als stralend middelpunt. Glodi is een eigenwijze, optimistische, boeiende verhalenverteller met grote plannen voor de toekomst. Glodi Lugungu werd geboren in DR Congo, vluchtte met zijn familie naar Nederland en groeide op in Dommelen. Hij studeert Architectuur in Tilburg en woont inmiddels in Amsterdam.

Een avond Lachstof inclusief voorprogramma, garderobe en een drankje, heb je al voor slechts €18,00 per persoon. Maak gebruik van onze scherpe series om voordelig naar meerdere Lachstofavonden te gaan. Zo zorg je dat je aan je maandelijkse dosis cabaret komt en train je ook je lachspieren regelmatig. Klik hier voor alle Lachstof avonden.


Helaas heeft Glodi zijn voorstelling af moeten zeggen en is Lachstof 7 geannuleerd.
Stadsgehoorzaal Breezaal
di 30 april 2019 20:30
Geannuleerd

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 18,00
CJP € 15,40