Stadsgehoorzaal Breezaal
di 24 oktober 2017 20:30
Laatste kaarten

Lachstof is een podium voor jonge cabarettalenten. 
Net als vorig seizoen zal Lachstof binnen de muren van de Stadsgehoorzaal plaatsvinden. We gebruiken hiervoor de Breezaal en de Aalmarktzaal. Met een nieuwe bar, bijzondere randprogrammering, geweldige cabaretiers en een schappelijke prijs, houdt niets je tegen naar Lachstof te gaan. Klik hier voor alle Lachstof avonden. 

Cabaretier Andries Tunru vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig  charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Tunru won de publieksprijs van het Groninger  Studenten Cabaret Festival 2016 en de jury- én publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2016. De jury over Vlees, vis, wal en schip: ‘Zeer sterke verteller, veel fantasie, goeie grappen: wat komt er de komende jaren een fantastische cabaretier bij op de Nederlandse podia’. 

Naast cabaretier is Andries columnist voor Radio 1 en improvisatieacteur bij improgroepen Flunknarf en Beperkt Houdbaar. Bovendien schrijft hij zijn bio's in de derde persoon zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft.

Stadsgehoorzaal Breezaal
di 24 oktober 2017 20:30
Laatste kaarten

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

Prijzen

Normaal € 17,50
CJP € 15,00