Leidse Schouwburg
wo 19 mei 2021 20:15
Geen verkoop

Deze voorstelling kan op deze datum niet doorgaan door de huidige lockdown. Met kaartkopers wordt per mail contact opgenomen. Check hier of je al een mail ontvangen zou moeten hebben. Staat jouw voorstelling in het lijstje maar heb je de mail niet ontvangen? Mail dan naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

 

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Bekijk alle Lachstof-avonden hier.

Klaas Prins

'Be the best version of yourself'. Dat las cabaretier Klaas Prins op een bordje in de Action. Klaas raakte geïrriteerd: hoe kan het dat zelfs op een plek waar niks de beste versie van iets is, er nog steeds van je wordt verwacht beter te zijn dan jezelf? Geïntrigeerd door dit bordje ging hij op zoek: kan je de beste versie van jezelf worden? In zijn voorstelling Maar Nog Niet Helemaal vraagt de jonge cabaretier zich af waarom mensen doen wat ze doen en zoekt hij met scherpe grappen en originele liedjes naar de ultieme manier om alles er uit te halen wat er in zit.

De Vriendendienst

De Vriendendienst bestaat uit gitarist Peer Thielen en cabaretier Yuri Disseldorp. Samen maken zij muzikaal cabaret. In de muzikale collage Als het confetti regent word je meegenomen door showman Yuri naar zijn jeugd in Zoetermeer vol met ADHD etiketten, Ritalin recepturen, hokjesdenkers en angstige ouders. Opgezweept door Peer’s muziek komt hij in opstand en verkondigt hij zijn eigen opvattingen over het leven, over buiten de lijntjes durven kleuren en over knuffelen. Naakt. In de foyer.

 

De MC van deze Lachstof wordt later bekend gemaakt. 

 

 

Leidse Schouwburg
wo 19 mei 2021 20:15
Geen verkoop

1-persoonskaart

Normaal € 18,50

2-persoonskaart

Normaal € 37,00

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 31,00

3-persoonskaart

Normaal € 55,50

Kaarten kopen op anderhalve meter

Wat heerlijk dat we je binnenkort kunnen begroeten! Graag vragen we ivm de coronamaatregelen je aandacht voor het volgende:

* Koop je een 2-persoonskaart of een 3-persoonskaart? Dan zit je altijd naast elkaar zonder anderhalve meter ertussen.

* Let op: met een 2-persoonskaart reserveer je dus twee plekken naast elkaar. Met twee 2-persoonskaarten reserveer je vier plekken.

* Wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan meerdere 1-persoonskaarten.

* Zijn er geen 1-persoonskaarten meer? Neem contact op met onze kaartverkoop en we kijken of er nog mogelijkheden zijn.

* Voor het bestellen van een rolstoelplaats en voor groepen vanaf negen personen: neem svp contact op met onze kaartverkoop.

* Bij tweederangs plaatsen (balkon) heb je kans op minder goed zicht, daarom zijn deze kaarten ook voordeliger.

* Bij een combinatie van verschillende kaartsoorten zit je hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar. 

* Kaarten zijn ongeplaceerd; onze medewerkers wijzen je een stoel aan.