Leidse Schouwburg
zo 22 mei 2022 14:30
Bestellen

Deze voorstelling is geprogrammeerd door de Overdagraad. Zondagmiddag om 14.30 uur voor € 16 naar een mooie voorstelling. Bekijk alle Beleef 't overdag voorstellingen hier.

In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren?

Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je twee keer zoveel schoonmoeders hebt, twee keer zoveel emoties en zes kerstdiners. Of omdat je volgens het RIVM nu maar één ‘seksbuddy’ mag hebben.

Een intieme avond rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit.

 

‘(S)Experiment is een fijne, eerlijke, ontroerende voorstelling. Het strakke pak, het strakke decor, de soundcloud die haar liedjes begeleidt, het schept allemaal geen afstand maar helpt ons juist om dichtbij haar te komen.’ - Theaterkrant

‘De urgentie klotst tegen de plinten.’ - Het Parool

‘Openhartig en met humor maakt de cabaretier ons deelgenoot van de schaamte, pijn en verwarring die ze heeft moeten doorstaan. Van Teijns doorleefde engagement maakt intussen veel goed. Alles komt recht uit het hart. Dat geeft de voorstelling precies het soort kwetsbaarheid dat cabaret spannend maakt om naar te kijken.’ - Trouw

‘Ze straalt feller dan de grote flitsende, van kleur veranderende neonlichten. Haar energieniveau schommelt tussen een 10 en een 9,7.’ - NRC

De Cultuurvlogger: ‘een zeer vermakelijke voorstelling en Kirsten krijgt de zaal goed mee.’ - De Cultuurvlogger

Leidse Schouwburg
zo 22 mei 2022 14:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 16,00

Beleef 't overdag prijzen

Om de Beleef 't Overdag serie zo toegankelijk mogelijk te houden, hebben we ervoor gekozen de prijs zo laag mogelijk te maken. Hierdoor zijn prijsverschillen tussen de rangen niet meer mogelijk.

Corona informatie

We vragen je bij binnenkomst de CoronaCheck-app te laten zien of een uitgeprinte QR-code. Meer informatie over maatregelen lees je hier.