Theater Ins Blau
wo 20 mei 2020 20:30
Geen verkoop

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Sinds dit seizoen op woensdagavond bij Theater Ins Blau met de Noordwijkse MC Esther van der Voort! Bekijk alle Lachstofavonden hier.

Kim Schuddeboom

Kim Schuddeboom is sinds kort aspirant-lid van Comedytrain. Ze vertelt over haar verwondering en ongemak in het leven. Ze zoekt de grens op en neemt het publiek mee. Ontwapenend en vol met zelfspot. Kim heeft verrassende grappen die zij met veel overgave en enthousiasme vertelt. De situaties waar zij zich in bevindt, zijn voor ieder herkenbaar. Met een vleugje naïviteit kan Kim op een openhartige manier de meest ongemakkelijke situaties, met een gezonde portie humor brengen.

Meester Alex

In 2019 stond Meester Alex in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Een cabaretier met een komische motoriek en een woordkunstenaar met een goed ontwikkeld taalgevoel en ritme. Meester Alex is die gast met een baard en een hoed. Maar hij is ook die gast die kan dansen, die graag ontbijt met chipskruimels uit zijn onderbroek, die gedichtjes schrijft, die kan zingen, en die moeiteloos een achterwaartse flikflak doet. Zo'n gast. In de voorstelling  heeft Alex het over de rollen die men in het leven aanneemt en de verwachtingen die daarbij horen. Hierin geeft hij op humoristische en soms verwarrende wijze een eigen kijk op dat wat men 'ik' noemt.

MC Esther van der Voort

Esther van der Voort komt uit Noordwijk en is naast comedian ook presentator. Zij zal als MC de Lachstofavonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen. Ze is net een beetje anders, een tikje eigenwijs en behoorlijk scherp. Met Esther start de avond sowieso als een succes!

Theater Ins Blau
wo 20 mei 2020 20:30
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje

Prijzen

Normaal € 18,50
CJP € 15,50