Stadsgehoorzaal Aalmarktzaal
di 13 november 2018 20:30
Wachtlijst

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers! Dit jaar is alweer het derde seizoen van Lachstof. Op acht dinsdagavonden bieden wij een podium voor jonge cabarettalenten in de prachtige Breezaal van de Stadsgehoorzaal. Een gewone dinsdagavond verandert zo in een toegankelijk en gezellig cabaretfeestje. Ook te koop als serie!

Winnaar Publieksprijs Leids Cabaret Festival 2018 
Ook Kasper probeert grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Vanuit zijn wereld. Hij vertelt je graag hoe het zit. Kasper is heel origineel in zijn humor. Zo wordt gezegd en geschreven. Zijn blik op de wereld is niet alledaags, zijn observaties doordacht en zijn hersenspinsels verrassend. Zo won hij de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018. Dat zegt genoeg.

Voorprogramma
Luuk van der Vaart heeft de publieksprijs gewonnen van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij relativeert er aardig op los en zit regelmatig in beroerde situaties. Luuk is grappig, maar dan ook heel erg grappig. Je moet hem gezien hebben en dat kan gelukkig in het voorprogramma van elke Lachstofavond!

Een avond Lachstof inclusief voorprogramma, garderobe en een drankje, heb je al voor slechts €17,50 per persoon. Maak gebruik van onze scherpe series om voordelig naar meerdere Lachstofavonden te gaan. Zo zorg je dat je aan je maandelijkse dosis cabaret komt en train je ook je lachspieren regelmatig. Klik hier voor alle Lachstof avonden.

 

Stadsgehoorzaal Aalmarktzaal
di 13 november 2018 20:30
Wachtlijst

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

Onderdeel van de series

Prijzen

Normaal € 17,50
CJP € 15,00