Stadsgehoorzaal Grote Zaal
wo 15 april 2020 20:15
Bestellen

Na de concerttournee in september 2018 trokken Amsterdam en Sinfonietta en Lucas en Arthur Jussen zich terug in de opnamestudio om twee Concerten voor twee klavieren van Bach op te nemen. In oktober 2019 komt de cd uit. In maart en april spelen ze deze twee dubbelconcerten tijdens een tournee in Nederland en Duitsland. Bovendien spelen de broers ook het opzwepende Night, een compacte tour de force voor piano vierhandig. Dat werk werd in 2016 speciaal voor hen gecomponeerd door de Turkse meesterpianist Fazıl Say. De strijkers van Amsterdam Sinfonietta sluiten aan met de razend virtuoze Variations on a Theme by Frank Bridge. Deze veelzijdige ode aan zijn leermeester betekende de internationale doorbraak van Benjamin Britten.

Bach Kunst der Fuge: 3 Contrapuncti, Concerti voor 2 piano's in c BWV 1060 en in C BWV 1061 | Say Night voor piano vierhandig | Britten Variations on a theme by Frank Bridge

Amsterdam Sinfonietta
Candida Thompson leiding & viool Arthur Jussen piano Lucas Jussen piano

Dit concert is onderdeel van de serie Amsterdam Sinfonietta. Hiervoor geldt een seriekorting. Let op: bij het boeken van een serie dient u de concerten van uw keuze los aan uw winkelmandje toe te voegen. De korting wordt vervolgens automatisch over het totaal verrekend.

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
wo 15 april 2020 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje vegetarisch
  • Inleiding

gouden rang

Normaal € 51,00

1e rang

Normaal € 45,00
Student € 10,00

2e rang

Normaal € 38,00
Student € 10,00