Leidse Schouwburg
za 14 maart 2020 19:30
Bestellen

De Junior Company is niet meer weg te denken van de Nederlandse theaterpodia. Het jongerengezelschap maakt dit seizoen een uitgebreide tournee door Nederland met een dwarsdoorsnede uit het balletrepertoire. Unboxing Ballet 2, met werk van Hans van Manen en andere toonaangevende choreografen is een aanrader voor nieuwe balletbezoekers én voor ‘diehard’-dansliefhebbers.

Unboxing Ballet 2 combineert de drie pijlers van Het Nationale Ballet-repertoire: het klassieke, maar nog altijd immens populaire, negentiende-eeuwse balleterfgoed, de hoogtepunten uit het twintigste-eeuwse ballet en opwindende nieuwe creaties, gemaakt door choreografen die momenteel internationaal de toon aangeven. Tijdens dit gevarieerde drieluik maakt u dus als het ware een reis door de balletgeschiedenis, aangevoerd door de jonge toptalenten van de Junior Company.

Workshop
De middag voor de voorstelling wordt door Junior Ballet Company de balletworkshop JUMP gegeven in de Leidse Schouwburg. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van kaartjes (€ 5,00). 

DansBlokje

EXTRA Gratis voorprogramma! Leids danscollectief DansBlok verzorgt een gratis voorprogramma bij deze dansvoorstelling. Om 19.00 uur start in de foyer een korte dansvoorstelling, dicht op de huid van het publiek. Welk stuk deze avond te zien is, is nog een verrassing. DansBlok en de Leidse Schouwburg geven hiermee jonge, professionele choreografen en dansers een podium. U bent van harte uitgenodigd om deze gratis verrassings-act te bekijken, eventueel met een drankje en een hapje! 
 

Leidse Schouwburg
za 14 maart 2020 19:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje (per persoon)
  • Borrelplankje vegetarisch (per persoon)
  • Zoet bij de koffie (per persoon)

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 27,00
Kind € 24,00

1e rang

Normaal € 21,00
Kind € 18,00
CJP € 18,50

2e rang

Normaal € 17,00
Kind € 15,50

3e rang

Normaal € 13,00

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50