Stadsgehoorzaal Grote Zaal
do 30 september 2021 20:15
Wachtlijst

* Deze voorstelling is uitverkocht op anderhalve meter. Mochten we zekerheid hebben dat we in september een grotere capaciteit mogen ontvangen, dan zetten we de verkoop weer open. Door jezelf op de wachtlijst te zetten, krijg je bericht als er weer kaarten vrij komen. Let op! Jezelf op de wachtlijst zetten is geen garantie op kaarten, dat ligt aan de capaciteit en het aantal mensen op de wachtlijst.

Dit concert valt onder de Hoor-bij-ons-pas. Informatie over deze korting leest u hier.

Iris Hond

Inmiddels weet Nederland wat voor bewogen leven Iris Hond heeft geleid. Als geen ander heeft zij dit weten om te buigen tot iets positiefs: inspiratie en motivatie om haar dromen te bereiken. Op deze weg heeft zij zeer uiteenlopende vriendschappen gesloten met daklozen en wereldartiesten zoals de uiterst populaire componist Ludovico Einaudi.

Na een reeks uitverkochte concerten Iris Hond Speelt Einaudi is Iris terug met het repertoire van componist Ludovico Einaudi. Dit keer niet solo met haar vleugel maar samen met Kamerata Zuid. 'Als ik zijn muziek speel tijdens mijn tournees voel ik dat mijn publiek en ik beiden in trance raken, dat is zo’n waanzinnig gevoel. Daarom heb ik besloten een heel concert te wijden aan deze fantastische componist in de zaal waar deze muziek zo prachtig tot zijn recht komt.'

De eigenzinnige Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als artieste van wereldniveau. Ze is niet alleen bekend door haar duizelingwekkende pianospel maar weet ook mensen over de hele wereld te inspireren en ontroeren met haar altijd persoonlijke concerten.  

Ludovico Einaudi 

Pianist en componist Ludovico Einaudi is een fenomeen. Wereldwijd genieten miljoenen mensen van zijn intense pianomelodieën. Met de soundtrack van de filmhit Intouchables brak Einaudi door bij het grote publiek. Zijn albums verkopen in enorme aantallen, zijn nummers zijn vele miljoenen keren gestreamd en concerten zijn steevast in korte tijd uitverkocht. Einaudi laat zich lovend uit over het muzikale talent van Iris Hond: 'One of the most beautiful performances of my music'.

 

Kamerata Zuid wil stimuleren dat de muziek van nú minstens zo belangrijk is dan de canon van de klassieke muziek. Hoe? Enerzijds door samen te werken met (inter)nationale artiesten en zo een groot publiek te bereiken en te enthousiasmeren voor klassieke muziek. Anderzijds door projecten te ontwikkelen waarbij de artiest van nú samenkomt met de klassiek componist, om zo te komen tot nieuwe muziek: een Concerted New Sound. Dus geen drummer, band en een strijkersbegeleiding als decor maar het orkest als bepaler van een klassieke sound, kleur en ritme. Wat het orkest ook uitvoert: mens én muziek met elkaar verbinden….dat is steeds het eindresultaat! 

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
do 30 september 2021 20:15
Wachtlijst

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang loge

Normaal € 35,00
CJP € 32,50

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 35,00
CJP € 32,50

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: do 30 september 2021 20:15.